Wednesday, January 19, 2011

20.01.2011....kenangan.....

A.RAHMAN

cita b'mula kt sni...pukimak punya cina sial mngamuk kt org len kami be3 jd masa dhempasnya meja kt kami...agal kurg ajaq apek 2.
pas2 dya ajak kami settle kami x mao..bro cik oiii....hahahah
dengan hati yg agak timbg rsa settle p lah..
dok x dok lpas ja dya msok dlm..dya hempok pinggan kena bro sorg ni..pa lgbro 2 mai angin la..abih cina 2 kna ngn dya..time 2 mmg kna buli cina sial 2...pas2 aku usha bro yg mngamok 2 mcm nk kenal..nk harey spupu aku...haahaha...jejak kasih p la sat time dok settle..hahah..
:P
ipd tepeng...hahahaha...
1st time menjejak kaki lpk2 kt dlm ni koi 6 pg bersama depa ni..


                                          ~kamal faris~                          ~alip_conet~                         ~wan_tuak~
celebrate thaipusam kt A.rahman...

p/s:kenangan kowt time ni...hahaha..nk dpendekan cita..abg 'MAWI' la hero kami..wakakaka :)

2 comments:

  1. best tak lepak dalam ipd ?
    hahahahaaa....
    macam na rasanya ..

    ReplyDelete